Huisdierverzekering

Wel of niet verzekeren?

Wel of niet verzekeren? Zelf geld opzij leggen of een ziektekostenverzekering voor uw huisdier afsluiten? Aan u de keuze.

Net als voor uzelf kunt u ook voor uw huisdier een ziektekostenverzekering afsluiten. Medische kosten ten gevolge van een ziekte, aandoening of ongeval worden dan vergoed. De diergeneeskunde is volop in ontwikkeling en er is steeds meer mogelijk. De dierenarts kan veel betekenen voor uw huisdier. Bijna iedere ziekte of aan- doening is tegenwoordig goed te behandelen. De kosten kunnen echter fors oplopen.

Het is daarom van belang om ook aan de medische zorg voor uw huisdier te denken. U kunt natuurlijk zelf geld opzij leggen, maar het is vaak lastig om in te schatten hoeveel een behandeling kost. Een uitgebreide operatie of medicatie voor ziekten kan wel honderden of zelfs duizenden euro’s kosten. Een huisdierenverzekering biedt uitkomst. Voor een vast bedrag per maand bent u verzekerd tegen de kosten van de dierenarts. Een geruststellende gedachte!

Wij adviseren Petplan

Wij adviseren Petplan! 
Waarom kiezen voor Petplan? Petplan, dé huisdierenverzekering. 40 jaar ervaring in het verzekeren van huisdieren en bijna 1.500.000 huisdieren wereldwijd verzekerd. Zij weten wat het beste voor uw huisdier is!

Uitgebreide vergoedingen voor alle rassen 
De Petplan pakketten zijn samengesteld door dierenartsen. Daarom zijn ze ook zo uitgebreid. In de pakketten zit o.a. standaard vergoeding van consult, diagnostiek alle noodzakelijke operaties (inclusief narcose), (chronische) medicatie, fysiotherapie, dekking heupen & ellebogen. U kunt kiezen uit 3 pakketten en 4 aanvullende verzekeringen, waaronder een sterilisatie/castratie dekking. Ook biedt Petplan een Ongevallenpolis.

Tevreden klanten 8,1
Dagelijks meet Petplan de klanttevredenheid. De klanten geven aan dat ze erg tevreden zijn en geven ons een 8,1.

Altijd contact met een huisdierenspecialist 
Bij Petplan werken gediplomeerde dierenartsassistentes die zelf ook trotse huisdierbezitters zijn. Zij weten dus precies waar ze over praten en kunnen u voorzien van gedegen en betrouwbaar advies.

Vrije dierenartskeuze
Met een Petplan Huisdierenverzekering kunt u terecht bij alle dierenartsen in Nederland. Wel dient u een vaste dierenarts op te geven. Vergoedingen hebben ook betrekking op de diensten van deze vaste dierenarts.

Eenvoudig declareren en snel uw geld 
Bij Petplan kunt u snel, eenvoudig kosteloos declareren: online of per post. Declaraties handelen we binnen 10 werkdagen af! U krijgt dus snel de uitkering op hun rekening!

Om direct een verzekering af te sluiten klikt u op onderstaande banner.

Spread the love

Comments are closed.