Voorwaarden

Wij willen het beste voor onze kittens, het mooiste huis, het liefste personeel en de beste verzorging. Dit houdt in dat wij niet zomaar aan iedereen een kitten verkopen. Wij zullen erop moeten vertrouwen dat de koper het beste met de kitten voorheeft en dat de gemaakte afspraken nagekomen worden.

 
Bij reservering gelden de volgende voorwaarden:
  • Kittens verkocht als huisdier hebben een vaste prijs van € 900,00.
  • Kittens verkocht als fokdier hebben een vaste prijs van € 1900,00
  • Bij reservering van een kitten als huiskat dient een aanbetaling van € 250,00 te worden gedaan. Mocht de koper besluiten de kitten toch niet te nemen, dan wordt geen geld terugbetaald.
  • Bij reservering van een kitten als fokdier dient een aanbetaling van € 350,00 te worden gedaan. Mocht de koper besluiten de kitten toch niet te nemen, dan wordt geen geld terugbetaald.
  • Kittens die worden verkocht als huisdier worden verkocht met een contract inclusief een fokverbod en een verplichting tot sterilisatie/castratie.
  • Voor kittens die worden verkocht als fokdier geldt dat deze worden verkocht met contract.  Voorwaarde bij deze fokdieren is dat er van de hieruit verkregen kittens geen kater mag worden verkocht of aangehouden voor de fok. Van de hieruit verkregen poesjes mag per nest slechts één poesje verkocht of aangehouden worden voor de fok. In overleg kan hiervan worden afgeweken.

Kunt u zich niet in onze voorwaarden vinden dan zal geen reservering/koop/dekking tot stand komen.

Spread the love

Comments are closed.